dissabte, 13 de febrer de 2016

REVISTES - NOVETATS 2016

Hem incorporat revistes noves a la col·lecció de la Biblioteca. Segurament trobareu alguna del vostre interès!!!

En aquesta ocasió et volem presentar la revista APRENDE INGLES

La publicació, editada mensualment, combina l'oci i el Mètode Vaughan, per aprendre a parlar anglès d'una forma innovadora. El mètode Vaughan va ser dissenyat per Richard Vaughan l'any 1977.
Una de les principals característiques del mètode Vaughan és que l'alumne només pot parlar en anglès. Si vols conèixer més a fons el mètode Vaughan, clica en la seva pàgina web, i mira't aquest video.
Amb la revista Aprende Inglés utilitzaràs l'anglès natiu, l'anglès del carrer, i al mateix temps reforçaràs la gramàtica i el vocabulari sense adonar-te.
La revista està plena de seccions per adquirir una sòlida base de l'idioma.
A la seva pàgina web podràs registrar-te per seguir el contingut de la revista, plantejar dubtes on-line, fer examens, etc.

A banda d'aquesta publicació, a la Biblioteca contem amb la prestigiosa revista Speak Up
Speak Up és un magazine escrit en anglès que conté informació d'actualitat, esports, oci, etc.  A més a més, es combina la informació amb exercicis, vocabulari, i explicacions gramaticals basades en els articles.Per altra banda, a la secció d'idiomes podràs trobar un munt de llibres, molts d'ells amb material multimèdia. Els més destacats i actualitzats, entre d'altres, són els següents.


Llibre amb quatre proves reals per preparar l'examen Cambridge English: Preliminary (PET), que permeten a l'alumne familiaritzar-se amb el contingut i el format de l'examen. El material inclou  un CD d'àudio per a la comprensió auditiva dels exercicis proposats.

Cambridge English First for Revised Exam conté quatre models d'examens complerts. El llibre ofereix la possibilitat de preparació pel Cambridge English: First (FCE), familiaritzar-se amb el tipus d'exercicis que poden trobar a l'examen.Pels més petits també tenim documents que poden interessar-vos,
Ideat com un complement per a l'aprenentatge escolar dels més petits. Inglés en família ofereix suggeriments perquè la llar es converteixi en una classe d'anglès molt especial.
Per poder aprendre a parlar anglès per mitjà de la interacció i en situacions reals, aquest mètode tan familiar presenta a uns pares i els seus tres fills, que conviden als lectors a engegar en la casa situacions similars a les quals ells viuen a les pàgines del llibre, amb exercicis divertits, dibuixos atractius i un plantejament molt versàtil.


ACTIVITAT A LA BIBLIOTECA
Book Club i Taller de conversa
En el Book Club es tria un llibre, i després de tenir 30 dies per llegir-lo, els participants es reuneixen per compartir idees i intercanviar impressions, tot dirigir per un moderador.

Per altra banda, el taller de conversa es realitza també un cop al mes. La seva metodologia consisteix en formar varis grups segons el nivell dels assistents, i comentar algun tema que, prèviament, ha sigut introduït pel moderador, habitualment en format escrit.

Si estàs pensant que hauries de començar a aprendre anglès, o vols perfeccionar l'idioma i tenir-ne una titulació oficial, a la biblioteca trobaràs el material necessari per aconseguir-lo.  ANIMA'T