dimarts, 2 de juny del 2015

FESTIVALOT. Festival de Música en Família de Girona


Festivalot,   primer festival de Música en família de Girona els propers 6 i 7 de juny. 
El seu objectiu és fer gaudir de la MÚSICA EN DIRECTE a petits i grans que s'apropin durant el cap de setmana. 
Podreu assistir a més de vint concerts i activitats relacionades amb la música de diferents estils.
Hi participen grups i solistes de casa nostra com: Els amics de les Arts, Joan Dausà, Els Catarres, Nora i el Jazz, La Petita Malumaga, Eduard Gener, Lali Rondalla, El mocador de Satchmo, Landry el Rumbero, Cybee, Guillamino, Jordi Tonietti, La Tresca i la Ventresca i molts més...

Agúns d'ells els coneixereu pels CD que tenim a la nostra biblioteca, tant a la sala d'adults com a la infantil. Són grups d'estils molt diferents "pop-rock", clàssica, rumba, jazz, electrònica... tots ells adaptats a format familiar i especialment per als més petits. 
Els infants i els pares podran cantar, ballar i experimentar amb la música. També hi participen empreses i entitats col·laboradores que complementen el programa i el servei que s'ofereix a les famílies. Els espais també seran diferents, des de el Teatre municipal, l'Auditori i Claustre de la Mercè, les Places de Girona... El preu de les entrades és únic, amb descomptes en abonaments.

Si voleu veure tot el programa de les activitats i concerts cliqueu Festivalot i us assabentareu de tot el que s'ha preparat. Que gaudiu de la Música en directe!