dijous, 15 de gener del 2015

El llibre de la Selva

EL LLIBRE DE LA SELVA

Aquest any celebrem els 150 anys del naixement de Rudyard Kipling, creador de l'obra INFANTIL EL LLIBRE DE LA SELVA, que del dia 11 fins el 25 de gener la podrem veure representada al Teatre Poliorama de Barcelona (C/Rambla dels Estudis, 115.)
Si us agraden les aventures d'en Mowgly no us la perdeu! i si voleu més informació d'espectacles del Poliorama en família cliqueu aquí.


Joseph Rudyard Kipling, va néixer el 30 de desembre de 1865, i va morir el 18 de gener de 1936, va ser un escriptor britànic, nascut a l'India, i conegut avui dia fonamentalment pels seus llibres infantils, com El llibre de la selva 1894,  i per ser el primer britànic a aconseguir un Premi Nobel, a més de ser també la persona més jove en aconseguir-ne un. Entre altres honors, li va ser ofert el "British poet laureateship" i el rang de cavaller, refusant ambdues distincions.

Kipling va ser un dels escriptors en llengua anglesa més populars, tant en prosa com en vers, a les acaballes del Segle XIX i les primeries del Segle XX.