dijous, 12 de setembre del 2013

LLIBRE INFANTIL DEL MES

Hola, ja tornem a ser aquí després de les vacances carregats de novetats infantils.
Aquest mes us presentarem quatre llibres en lloc d'un, tots ells els trobareu exposats a l'Àrea infantil  per poder mirar o bé agafar en préstec, afanyeu-vos si voleu ser els primers en llegir-los!


Abrazos de Jimmy Liao
Un conte molt tendre de Jimmy Liao, on les il·lustracions tenen molt de protagonisme, són imatges alegres i encantadores que donen un sentit molt especial a les abraçades.
Aquesta és la història d'un lleó pèl-roig  que vivia a la sabana, i que un dia li cau del cel un paquet que duia un llibre. Al lleó li va agradar tan el conte que volia compartir-lo amb els animals del seu voltant, però quan s'apropava tots fugien de por... fins que un dia un ratolinet el va voler ajudar.

Els fantàstics llibres voladors del Sr.Morris Lessmore de William Joyce.
El protagonista del llibre en Morris Lesmore, era un jove que estimava les paraules, fossin quines fossin, també disfrutava amb les històries del llibres. Però en totes les històries sempre passen coses i aquí no seria diferent, un dia el cel es va tornar fosc i es va endur d'una ventada tot el que va trobar al seu davant fins i tot les paraules del seu llibre, de cop es va trobar amb una noia que volava portada per una mena de globus-llibres voladors, que li va regalar el seu conte preferit, aquest li va demanar que el seguis fins a un lloc extraordinari...

"Un llibre visualment impressionant", The New York Times.
"No seria gens estrany que el conte Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore sigués considerat un dels títols més influents dels segle XXI", London Times.
                                    
El dragón de hielo de George R.R. Martin 
Aquest autor és conegut per la saga de literatura fantàstica Juego de tronos. L' obra que us presentem narra la història d'una amistat que pot amb totes les barreres.

La seva protagonista Adara, és una nena molt estranya que va néixer durant la pitjor gelada de l'hivern, el fred es va quedar dins d'ella, sempre anava sola pels camps congelats, esperant sense que ningú ho sàpiga la visita del drac de gel.


Exploradors emocionals de Maria Mercè Conangla. Si us ve de gust formar part d'aquesta aventura i convertir-vos en autèntics exploradors emocionals heu de llegir aquest llibre.  Descobrirem que la vida és un viatge apassionant  i tindrem l'oportunitat de recórrer i admirar territoris molt diversos. Per embarcar-nos-hi haurem de disposar de "l'equipatge" més adequat i tenir moltes ganes de buscar i descobrir tresors. També treballarem la confiança per enfronta-nos als nostres dracs i superar les nostres pors. L'Ecologia emocional ofereix un plantejament nou, creatiu i revolucionari en educació  emocional i l'educació mediambiental, i que aposta per formar part un nou model de persona, la persona emocionalment ecològica.