dimarts, 21 de juliol del 2009

I al setembre més activitats!!!

De l'1 al 15/09/2009
Exposició Detectius: els grans investigadors a la novel·la negra i policíaca.
Està realitzada per la Gerència de Serveis de Biblioteques amb guió i documentació de Jordi Canal, especialista en el tema. Presenta amb gran quantitat d'imatges, una selecció dels detectius més coneguts de la novel.la negra, dels quals hi ha una aproximació física i psicològica. També parla dels autors i s'acompanya del recull bibliogràfic de les obres. Holmes, Maigret, Carvalho, Millhone, Wallander, Brunetti... són alguns dels autors que podràs veure a l'exposició. També la pots consultar aquí.

09/09/2009 18.30h
Xerrada 'De la deducció a la denùncia. De la llei a la Justícia. Passeig pel gènere criminal' a càrrec d'en Paco Caramarasa.
En aquesta ocasió la conferència estarà dintre del marc del nostre Club de Lectura. Aprofitarem per aprofundir en la novel·la negra de la mà del llibreter Paco Camarasa, especialista en novel·la negra. La lectura recomanada i compartida per les contertúlianes serà 'El llarg Adéu' d'en Raymond Chandler.

10/09/2009 18h
Hora del conte 'El Lletraferit' a càrrec de Sandra Rossi. Adreçat a majors de 4 anys. Dintre de la campanya 'Tot l'Any Lectura'.

14, 21 i 28/09/2009 a les 19h
Taller d'escriptura 'S'ha escrit un crim' a càrrec d'en Francesc Hernàndez.
Taller de tres sessions, els dies 14, 21 i 28 de setembre. Cada sessió té una durada de 90 minuts. Taller que iniciarà en la creació d'històries d'intriga, novel·la negra, etc., un mitjà per aprofundir en la novel·la negra, tant com lector, però sobretot com autor novell de històries del gènere pol·licíac. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Dintre de la campanya 'Tot l'Any Lectura'.