dimarts, 14 d’abril del 2015

RICARDO ALCÁNTARA a la Biblioteca de Viladecans

Dissabte 18 d'abril a les 12 del migdia: RICARDO ALCÁNTARA

A la Biblioteca de Viladecans, 
no hi podeu faltar!!

L'Escriptor uruguaià va arribar a Barcelona l'any 1975 amb la convicció de que seria escriptor i així va ser... És molt popular entre el públic infantil i juvenil. Les contínues reedicions de les seves obres són una bona prova. Els llibres publicats sobrepassen el centenar i diverses novel·les han estat traduïdes a França, Bèlgica, Holanda, Estats Units, Àustria, Alemanya, Portugal i Japó.
Ha obtingut molts premis com el Serra d'Or, Premi Austral Infantil, Premi Lazarillo, Premi Apel·les Mestres...

Segur que molts se vosaltres el coneixeu pels seus personatges  com en Tento, Juanito Jones, l'Oscar, en Tomàs..., que pertanyen a col·leccions per als nens menuts. 
I d'altres llibres que tenim a la nostra biblioteca com: Mishiyu, L'Oncle Xesc, Qui belluga l'esquelet?, Ui, quina por, Xaman de la tribu, Un encuentro muy esperado, El lleó Brumot de Gavà, La campana de Sant Pere de Gavà, Les il·lusions del mag, El que ens diu el cor, La màgia dels colors, la princesa captiva, la nave enemiga, L'avi no fa mai nosa,  i d'altres més que no hi caben aquí.

No deixeu de passar per la biblioteca i emportar-vos els seus contes, els trobareu al vestíbul, al costat del taulell de préstec.

I No us despisteu! 
Recordeu que si teniu contes a casa d'en Ricardo Alcántara i voleu que us els dediqui, porteu-los i així tindreu un record d'ell i dels seu pas per la BIBLIOTECA DE VILADECANS!