dimarts, 10 de febrer del 2015

Llibre infantil del mes: "Abecedari Miró" de Mar Morón i Gemma París

LLIBRE
INFANTIL
DEL
MES  

ABECEDARI MIRÓ de Mar Morón i Gemma París. Barcelona: Gustavo Gili, 2014.


Aquest mes us presentem un llibre il·lustrat infantil per apropar-vos una mica més al món màgic de Joan Miró, Abecedari Miró.

Quan aprenen a llegir i a escriure, les lletres, les paraules i les formes són part d'un meravellós univers híbrid, obert i lliure de prejudicis. L'obra ens introdueix, a través del llenguatge artístic, en aquest estimulant estadi d'aprenentatge. Les lletres i les paraules són presentades i representades mitjançant la infinita varietat de registres de l'univers de Miró, tot oferint una valuosa oportunitat de descobrir la gran potència creativa del nostre diàleg lingüístic i visual amb el món.

Llunes i personatges, estels, ocells i milions d'altres representacions envaeixen les seves obres. L'artista barreja colors, textures, material, formes, tècniques i suports per expressar el seu món interior i el que l'envolta, com si fos un mag transformant els elements bàsics en pocions fantàstiques.   

             Si us agrada aquest pintor consulteu aquesta web de la Fundació Miró, on hi una activitat dinamitzada de l'Abecedari de Miró concebuda per les autores, els dies 22 de febrer, 22 i 29 de març, 19 i 26 d'abril, 31 de maig i 28 de juny. Adreçada a nen/es de 4 a 8 anys.

Recordeu que cal reservar plaça

Que gaudiu d'aquest llibre on han  participat diferents entitats i persones relacionades amb l'obra de Joan Miró, bona lectura!