dijous, 16 de juny del 2011

Novetats : Audiovisuals

Novetats fresques! Entre la música volem destacar els darrers treballs de Manel (10 milles per veure una bona armadura), Radiohead (The king of the limbs), REM (Collapse into now) o el cd doble amb els treballs imprescindibles Please please please i Think del mestre James Brown.

També us recomanem especialment un parelll de pel·lícules documentals. El primer és el testimoni de Pasqual Maragall a Bicicleta, cullera, poma, on ens mostra juntament amb la seva família i experts en medicina la seva lluita inicial (des del diagnòstic inicial i durant els 2 anys següents) la seva lluita amb la malaltia de l’Alzheimer. Un treball excepcional dirigit per Carles Bosch, dur però en certa manera esperanzador.

L’altre pel·lícula és la super producció Océanos, No és un documental més sobre el món submarí, és el definitiu: un recorregut per tots els mars del planeta, des de les llacunes tropicals i les plaques de glaç polars fins a les inexplorades profunditats submarines, on no hi arriba la llum solar. Jacques Perrin, que el 2002 ja va dirigir un altre documental notable, Nòmades del vent, se supera a si mateix. Els 50 milions d’euros que ha costat han estat ben empleats en una tecnologia que ha permès filmar els fons marins com no s’havia vist mai abans.

Aquí teniu la guia de novetats