dimecres, 23 de març del 2011

LLIBRE INFANTIL DEL MES: El mundo en un segundo d'Isabel Minhós.

"Cada vez que un segundo atraviesa el mundo (siempre corriendo, siempre deprisa) suceden millones de cosas; aquí, allí, en todas partes..."

Així comença aquest conte infantil escrit per d'Isabel Minhós Martins i magníficament il·lustrat per Bernardo Carvalho. El mundo en un segundo, és una història marc on el fil conductor mou les agulles d'un rellotge qualsevol. Veurem com les seves narracions s'encadenen entre les pàgines al llarg i ample del planeta.
Aquest llibre mostra la diversitat, les diferents costums, els successos i formes de vida a la terra: Mostra el món sencer sota el color d'una manta càlida i confortable que abriga i ens recorda que el temps passa per a tots els habitants per igual. Amb detallats espais lúdics i textos lapidàriament breus, aquest llibre apel·la a la diversitat i mons possibles. Les seves il·lustracions no només trenquen perspectives visuals sinó que representen jocs de llum que creen diferents atmosferes en un viatge àgil on la quotidianitat obre espais de vida i històries per descobrir.
Si voleu saber-ne més sobre els autors, aquí us fem una petita resenya:

L'Escriptora, Isabel Minhós Martins va néixer a Lisboa l'any 1974, és licenciada en Disseny i Comunicació per la Facultat de Belles Arts de Lisboa i especialista en l'edició de llibres i nous suports digitals. És a més més, responsable de l'àrea de continguts de Planeta Tangerina.

Des de 1997 ha treballat com a redactora i editora de projectes educatius a Portugal. L'Any 99 funda Planeta Tangerina, una empresa especialitzada en programes pedagògics que més endavant amplia la seva tasca en el camp editorial. Des de llavors, l'Isabel s'ha dedicat en cos i ànima a la creació de llibres àlbums per a nens; ha obtingut nombrosos premis i mencions d'honor dins i fora del seu país.




L'Il·lustrador, Bernardo Carvalho va néixer a Lisboa l'any 1973, Va estudiar disseny i comuncació a la Facultat de Belles Arts de Lisboa.
Funda, juntament amb Isabel Minhós, l'editorial Planeta Tangerina on treballa des de llavors com il·lustrador. La seva feina dins el camp de la il·lustració de llibres infantils també ha obtingut premis com el Nacional d'Il·lustració l'any 2009, pel llibre P de Papá.

Imatges de EL MUNDO EN UN SEGUNDO